Уживање на
зеленијој страни

Живот се одвија и ван зидова: окружење је важно скоро колико и ваш дом. Зато смо посебну пажњу поклонили слободном простору у комплексу намењеном само станарима и створили предео у ком ћете бити у контакту са природом, а на прагу свог дома.

У Вртовима Церака, стамбеном комплексу затвореног типа, зеленило је важан део архитектонских и урбанистичких решења. Сама форма објекта који меандрира пружа скривене просторе у којима смо креирали вртове. Мирне оазе, раздрагана игралишта, простори за спортске активности – створили смо богат садржај за све генерације, доступан само станарима нашег комплекса.

Свака биљна врста пажљиво је одабрана, па су у Вртовима Церака само оне које не изазивају алергијске реакције. Ту су четинари, вечито зелени; листопадно дрвеће које свакој сезони даје нове боје; цвеће које буди сва чула.

Зеленило краси и кровне терасе које пружају интимне кутке за уживање у фантастичним заласцима сунца и погледу ка Авали, Шумадији, Кошутњаку и панорами која сеже до Фрушке горе.

Међутим, улога флоре у нашем комплексу много је већа од естетске. Зеленило унапређује и квалитет вашег живота, а само 20 минута проведених у парку учиниће да се осећате задовољније. Из дана у дан бићете све срећнији јер ће вам окружење помоћи у опуштању, упити стрес, пружити вам простор за рекреацију.

Зелене површине смањиће и негативне аспекте савременог градског окружења. Мање је прашине и штетних гасова, а ниво буке итекако је умањен. Сваки дан завршићете с осмехом.

6.000m2 зелених и површина са партерним уређењем
Приватни вртови и кровне терасе
Здравији приступ живљењу
На 200m надморске висине

Пошаљите упит

Направите први корак ка свом новом дому.
Наши саветници за продају јавиће вам се у најкраћем року.

Користимо колачиће да побољшамо ваше искуство. Ако наставите да посећујете овај сајт, прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности