Више од
становања

Вртови Церака су модеран комплекс затвореног типа који утишава буку велеграда и успорава градску ужурбаност.

Безбрижност

Предвидели смо посебне мере сигурности које ће станарима пружити безбрижност: картични приступ објекту, видео надзор улаза, холова и спољних платоа, улаза у гаражу, физичко обезбеђење комплекса. Приступ дворишту омогућен је само станарима, па без бриге можете своје малишане да пустите да уживају на игралиштима осмишљеним само за њих.

Приватни простори
за уживање

Вртови Церака крију посебан кутак за свакога. Од зелених мирних оаза идеалних за шетњу или пикник са најмилијима, до простора који ће заокупити пажњу најмлађих. Предвиђена су посебна игралишта за малишане, али и авантура кутак за оне старије.

За посебну атмосферу задужене су кровне терасе – идеална места за опуштање уз добру књигу, партију шаха са комшијом или маштање уз незабораван поглед.

Подршка
здравом животу

Фитнес центар у оквиру самог комплекса значи да нема више изговора за прескочен тренинг. За оне који више воле активности под ведрим небом, планирана је и теретана на отвореном, а трим стазе Кошутњака удаљене су свега неколико стотина метара.

 

Надохват руке

Бројне на дневном нивоу неопходне обавезе моћи ћете да завршите у оквиру самог комплекса, јер су различите услужне делатности доступне у оквиру пословног дела објекта, попут супермаркета и пекаре, али и многих других.

Гаража

Паркирање у оквиру комплекса обезбеђено је у подземним етажама са двосмерним приступним рампама и прилазима кроз четири улаза-излаза. Комплекс поседује више од 600 стандардних паркинг места.

Саобраћајно решење гараже омогућава лако кретање, а уз картични приступ и видео надзор улаза, ваше возило ће бити на сигурном. Када паркирате аутомобил, лифтом директно из гараже стижете до свог стана.

Пословни простор

У оквиру комплекса налази се 30 локала различитих површина, погодних за различите врсте делатности. Локали су смештени у приземном делу објекта и имају посебан спољни приступ.

Пошаљите упит

Направите први корак ка свом новом дому.
Наши саветници за продају јавиће вам се у најкраћем року.

Користимо колачиће да побољшамо ваше искуство. Ако наставите да посећујете овај сајт, прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности