Све је ту

На једном од београдских брда, на 200 метара надморске висине, смештени су Вртови Церака, стамбени комплекс затвореног типа.

Савршено окружење
за ваш нови дом

У јединственом окружењу, са посебном микроклимом, пронаћи ћете свој нови дом – ван градске вреве, а одлично повезан са свим битним садржајима. Вртови Церака налазе се уз Улицу кнеза Вишеслава, на углу са будућом саобраћајницом Нова 4. Локација пројекта припада геолошки и геотектонски подручју Церака и налази се на северозападним падинама Кошутњака.

Бројне свакодневне обавезе моћи ћете да завршите у оквиру самог комплекса, јер су ту маркети и различите услужне делатности, али и фитнес центар.

Опуштање

Парк-шума Кошутњак и прве трим стазе су на 500 метара од Вртова Церака, а Ада Циганлија је на 10-ак минута вожње.

фитнес центар

Поред теретане на отвореном, у самом комплексу налази се и фитнес центар.

Спорт

За 5 минута вожње стижете до СРЦ Коштуњак где на располагању имате комплекс отворених и затворених базена, терене за фудбал, кошарку, одбојку, тенис, атлетски стадион.

ТРЖНИ ЦЕНТРИ

ТЦ Видиковац удаљен је 200 метара, BIG Раковица је на 4 минута вожње, Ada Mall на 10-ак минута вожње.

МАРКЕТИ

Хипермаркет Лидл је на свега 150 метара, Metro Cash&Carry удаљен је 5 минута вожње.

ПИЈАЦА

Највећа зелена пијаца у овом делу града налази се на 10 минута хода од вашег новог дома. Поред богате понуде, Видиковачка пијаца је позната по најбољој понуди лубеница у летњим месецима.

ВРТИЋИ И ШКОЛЕ

У непосредном окружењу налазе се 3 вртића; први је на свега 5 минута шетње, а планиране су још две установе. У близини су и 3 основне школе, а најближа је на свега 6 минута лаганог хода.

ЗДРАВСТВЕНЕ УСТАНОВЕ

До два дома здравља стижете аутом за 5 минута, а прекопута самог комплекса налази се ВМЦ Церак. У близини су и бројне приватне ординације.

Пошаљите упит

Направите први корак ка свом новом дому.
Наши саветници за продају јавиће вам се у најкраћем року.

Користимо колачиће да побољшамо ваше искуство. Ако наставите да посећујете овај сајт, прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности